Je staat samen met je website voor het social media altaar. Klaar om je belofte te bezegelen en aan alle aanwezigen te tonen wie jouw nieuwe partner in je bedrijf is. Je website weet precies wie jij bent. Wat je meegemaakt hebt om hier te komen. Wat jij te brengen hebt in de wereld. Wie er blij van jou worden en wie jij helpt in het leven. In welke behoeften jij voorziet. Je website vult jou aan en helpt je in het huishouden van je onderneming. Je website helpt je jouw gasten te ontvangen en je verhaal te vertellen. Je website kent jouw agenda en helpt je jouw zaken te regelen.

Vier de verbinding tussen jou en je website als je bruiloft. Maak jullie mooi op, kies een mooie omgeving en bouw een feestje. Geniet samen met je dierbaren, fans en klanten van jullie liefde voor elkaar en de mensen om je heen. Neem je gasten mee in jouw verhaal op deze bruiloft. Laat je gasten verliefd worden, inspireer ze en laat ze zichzelf ervaren en herkennen in jullie. Jullie delen een passie voor wat je wilt bereiken in het leven, voor wat je belangrijk vindt.

Jullie snijden samen de taart aan en vieren alle mooie herinneringen. Je trouwste fans en klanten zijn op het feest aanwezig en vertellen in hun eigen variant op het abc wat jij en jouw aanbod voor hen betekend hebben. Jullie delen verhalen en inspiratie tijdens de receptie. Je gasten smullen van het diner en genieten daarna van een heerlijk dansfeest. Iedereen heeft je nieuwe partner leren kennen, jouw website en wat deze bijdraagt in je onderneming. Na dit bijzondere moment van verbinding, van ja zeggen tegen elkaar ten overstaan van de mensen die belangrijk voor je zijn, gaan jullie in partnerschap verder. Jouw onderneming, jouw missie en droom in de wereld. Zeg jij ja tegen jouw website?