Klantervaringen

Wat zeggen anderen over het werken met mij en wat het hen gegeven heeft?

Esther heeft voor ons twee sites gemaakt: Onze eigen site (Tientjes Academie) en de site van stichting LaNSCO. Vanaf het begin was er grote openheid, heel veel overleg en vooral heel veel geduld aan Esther’s zijde. Ze luistert heel goed naar wat je wilt, overlegt voor elke stap zonder dat het vervelend wordt, waardoor de sites allebei echt zo zijn geworden als we wilden, binnen de mogelijkheden die WordPress biedt.

Ook was Esther heel eerlijk over wat er wel en niet kan, wat zij wel en niet kon bieden, wat maakt dat er geen loze verwachtingen waren.

Na het opleveren van de sites biedt ze onderhoudspakketten aan die zowel in prijs als kwaliteit heel aantrekkelijk zijn. Ze houdt allerlei updates bij, trekt aan onze jas als er dingen in de tekst aangepast of verfrist moeten worden. Kortom: wij zijn hele blije en tevreden klanten. Esther is niet zomaar een webdesigner, ze is echt een partner in crime.

5 sterren!!

Erna Smeekens en Hans Udo

Tientjes Academie en LaNSCO

Esther heeft onlangs onze website up to date gebracht. Ze heeft ons voorgelegd welke stijl ze wilde gebruiken, welke onderwerpen ze graag terug wilde zien en welke ze van belang achtte toe te voegen.
Wij hebben tekst aangepast of ingebracht en nagedacht over de presentatie. In goed overleg hebben wij de content en de stijl goedgekeurd.
Esther hield de vinger aan de pols, zodoende bleef de vaart in het werkproces. Ze kwam met praktische en creatieve ideëen. Dit resulteerde in een makkelijk toegankelijke en mooie site die past bij onze dansgroep. Een site waar wij heel blij mee zijn.

Nita van Bremen

Dansgroep Nisa Najila

Het adviesrapport van Esther is overzichtelijk en to the point. Ze stelt zich de juiste vragen wanneer ze naar mijn site kijkt en kan zo een aantal gebreken belichten. Wat ik persoonlijk fijn vind is dat ze op geen enkele moment een belerend toontje gebruikt of haar persoonlijke stijl naar voor schuift. Ze blijft heel erg objectief en stelt zich in de plaats van mijn klant.

Haar tips zijn dan ook makkelijk te implementeren, duidelijk verwoord en zorgen voor meer dan een aha-moment. Heel erg bedankt Esther, dit was precies wat ik nodig had. Een frisse blik met duidelijke feedback. Ik ga ermee aan de slag!

Joke Berton

Joke Berton Make-up artist

Ik worstelde al een tijd met mijn website maar wist niet precies hoe het aan te pakken. Esther heeft samen met mij elke pagina onder de loep genomen. Ze kon precies verwoorden waar het bij mij schuurde. Niet alleen dat. Het fijne is dat Esther goed naar je luistert en zich goed kan verplaatsen in je potentiële klant. Hierdoor geeft ze je praktische adviezen over de tekst, plaatsing van links, kleurgebruik en foto’s. Dit alles in begrijpelijke taal. Nu kan ik zelf verder aan de slag met het verbeteren van mijn website. 

Elma Gomes-Jardin

Gewoon Opgeruimd

Esther is een goede webdesigner met kwaliteit dienstverlening. Ze weet precies wat je wilt en nodig hebt, zelfs als je daar als klant zelf nog niet duidelijk een beeld over hebt kunnen vormen. Haar heldere manier van communiceren & creatieve inzicht is daarin ook een enthousiasmerende verademing: je weet precies wat de mogelijkheden zijn en hoe die vallen te combineren voor het perfecte resultaat. Wij hadden daarin bijvoorbeeld sterk uiteenlopende wensen waarvan we bij voorbaat al aangenomen hadden dat deze niet goed te combineren vielen. Esther begreep dit haarfijn en wist moeiteloos al onze wensen tot een functioneel & visueel spetterend geheel te vormen. Zij heeft werkelijk overal een oplossing voor die niet zelden een waardevolle toevoeging is voor de online aanwezigheid. Wij hebben Esther omwille van de uitzonderlijke resultaten dan ook gelijk in de arm genomen voor andere lopende & toekomstige projecten.

Jeroen Molenaar

Grafisch designer, Coöperatie Saens Tois

Esther en ik hebben een dik half jaar intensief samen gewerkt om mijn website te maken. Voor ons allebei de eerste keer. Het was een pittig proces waarin we beiden veel geleerd hebben; we zijn er allebei rijker uit gekomen. Dank je wel!

Fannie Coenen

Fannie Coenen ART with love

Een testimonial uit de tijd voor Kallikona Websmart.

Esther is van grote waarde voor onze organisatie.
In korte tijd heeft ze opmerkelijke verbeteringen doorgevoerd.
Ze is altijd zeer betrokken met een scherpe analytische blik.
Esther werkt proactief en steeds met veel empathie voor de mensen om haar heen.
Kortom, iemand waar je op kunt bouwen.

Roland Tomeï

Voorzitter Stichting Nieuw Nut

Nog een testimonial uit de tijd voor Kallikona Websmart.

Ik heb Esther in korte tijd leren kennen als een intelligente en betrokken vrouw, die nauwkeurig en ijverig haar werk verricht.
Haar samenwerking i.h.k.v. het buddyproject van Surplus Welzijn heb ik als zeer prettig en nuttig ervaren met als resultaat een professioneel geschreven projectplan.
Esther kan goed zelfstandig werken, denkt kritisch mee en is niet beroerd om een stap extra te zetten als dat nodig is.

Rashad Willemsen

Wijknetwerker, Surplus